Referencia munkáink

Fertőrákosi családi ház

Fertőrákoson található földszintes családi ház, szeglemezes rácsostartós tetővel. Nettó 134,05 m2 alapterületű + 37,1 m2 terasz.

részletek

Családi ház Harkán 2.

Tetőteres családi ház Harkán. A földszint nettó 54,5 m2 + tetőtér 42,25 m2. Ehhez tartozik a 24 m2-es terasz és belépő. A 26 m2 garázs később készült hozzá.

részletek

Családi ház Harkán 1.

Harkán található ez a földszintes családi ház. Szeglemezese tetővel készült. Nettó 133,9 m2 + 25 m2 terasz.

részletek

Erdő mélyén

A soproni erdő mélyén található ez a külső faborítású épület a fák és a zöld növényzet között megbújva. Mikor előtűnik egy igazi gyöngyszemet látunk.

részletek

Kis alapterületen kétszintes épület

Kis alapterületre épült ez a kétszintes összesen 81 m2-es hasznos alapterületű ház, három hálószobával, két fürdőszobával, WC-vel nappalival, kis konyhával és előtérrel.

részletek

Beépített tetőtérrel

Fertőrákoson készült ez a takaros ház. Tetőterét is beépíttette vevőnk, ezzel is növelve a hasznos lakóterületet. A földszinti szobákban kialakított látszó fa födém régi parasztház hangulatát idézi.
Az emeleti ablakokból gyönyörű a kilátás a Fertő tóra.

részletek

Erdei épület

Erdei épületünk külső faborítással készült, ugyanakkor a fal rétegrendjéből adódóan kiváló hőszigeteléssel is rendelkezik. Többszintes, többfunkciós, nagy vörösfenyő terasszal. Igazán látványos és szemet gyönyörködtető épület.

részletek

A fák ölelésében

Balatoni település csendes utcájában, fákkal ölelt telken építettük ezt a kedves kis nyaralót, amely annak ellenére, hogy viszonylag kis alapterületűnek mondható, mindennel fel lett szerelve ami a nyugodt és kényelmes pihenést szolgálja.

részletek

Festői környezetben

Bécs közelében, festői környezetben építettük ezt a házat. A csodálatos panorámájú telken a tulajdonos nagy elismerését vívtuk ki szervezett, rendezett, gyors építésünkkel.

részletek

Állatsimogató-fogadóépület

Megrendelőnk állatbemutató-állatsimogató telephelyén egy parasztházhoz hasonlító, ugyanakkor a kor követelményének megfelelő hőszigetelésű fogadóépület elkészítését rendelte meg nálunk.

részletek