Referencia munkáink

Erdő mélyén

A soproni erdő mélyén található ez a külső faborítású épület a fák és a zöld növényzet között megbújva. Mikor előtűnik egy igazi gyöngyszemet látunk.

részletek

Kis alapterületen kétszintes épület

Kis alapterületre épült ez a kétszintes összesen 81 m2-es hasznos alapterületű ház, három hálószobával, két fürdőszobával, WC-vel nappalival, kis konyhával és előtérrel.

részletek

Beépített tetőtérrel

Fertőrákoson készült ez a takaros ház. Tetőterét is beépíttette vevőnk, ezzel is növelve a hasznos lakóterületet. A földszinti szobákban kialakított látszó fa födém régi parasztház hangulatát idézi.
Az emeleti ablakokból gyönyörű a kilátás a Fertő tóra.

részletek

Erdei épület

Erdei épületünk külső faborítással készült, ugyanakkor a fal rétegrendjéből adódóan kiváló hőszigeteléssel is rendelkezik. Többszintes, többfunkciós, nagy vörösfenyő terasszal. Igazán látványos és szemet gyönyörködtető épület.

részletek

A fák ölelésében

Balatoni település csendes utcájában, fákkal ölelt telken építettük ezt a kedves kis nyaralót, amely annak ellenére, hogy viszonylag kis alapterületűnek mondható, mindennel fel lett szerelve ami a nyugodt és kényelmes pihenést szolgálja.

részletek

Festői környezetben

Bécs közelében, festői környezetben építettük ezt a házat. A csodálatos panorámájú telken a tulajdonos nagy elismerését vívtuk ki szervezett, rendezett, gyors építésünkkel.

részletek

Állatsimogató-fogadóépület

Megrendelőnk állatbemutató-állatsimogató telephelyén egy parasztházhoz hasonlító, ugyanakkor a kor követelményének megfelelő hőszigetelésű fogadóépület elkészítését rendelte meg nálunk.

részletek

Téli építés

Télen épült, de így is csak három és fél hónapig tartott az alábbi kulcsrakész Lignova készház építése, melyet megrendelőink nagy megelégedettséggel vettek birtokukba. A megrendelők igényét maximálisan figyelembe véve készült el ez az igényes és ízléses épület.

részletek

Építés Bécsben is!

Bécs kertvárosi részén építettük ezt a kétszintes épületet. A szűk építési helyszín miatt - nagypaneles építési módunk ellenére - az épületet kispanelekből készítettük, melyeket a közeli utcából kézzel vittünk be a telekre. A Magyarországon megszokott gipszrost borítású paneljeink helyett egy másik minősített rétegrendünkkel, OSB borítású panelekkel dolgoztunk.
Nemzetközi minősítésünk száma ETA-12/0520

részletek

Irodaház épül

A 230 m2 alapterületű irodaházunk építését tekintheti meg folyamatosan frissülő képanyagunkon keresztül.
Jó böngészést kívánunk!

részletek